събота, 12 ноември 2011 г.

Прехвърляне на видео касети VHS на DVD

Мнозина вероятно имат някоя и друга видео касета със ценни записи, които искат да запазят и на друг носител – диск, флаш-ка, в компютър. Прехвърлянето обикновено се извършва във фото – студия срещу сума варираща от 8 до 12 лв. за 1 астрономичен час. Ако нещата опират до една – две касети бихте могли да заделите сумата от 60 лева. Ако обаче касетите са десетки от по 3 часа – както е в моя случай – инвестицията е сериозна и често пъти се оказва пречка. Така видео касетите отлежават, трупат прах и с времето губят своите качества. По ред причини не успявам да заделя необходимите ми средства за тази процедура. Тези причини ме накараха да се разтършувам в интернет, да разпитам тук – там / познати, специалисти в областта / и да намеря начин да извърша това действие у дома. Част от нещата – компютър, видео плеър, камера, и N на брой видео касети ги имах в наличност. Трябваше ми някакво устройство, което да прихваща аналогов сигнал, да го преобразува в цифров, така щото да виждам и чувам на компютъра си, онова, което плеъра и камерата възпроизвеждат. Трябваше ми и съответна програма, която да може да записва подадените от плеъра образ и звук и да ги преобразува във формат, който компютъра да възпроизвежда в последствие. Трябва да споделя, че дори и да „тунинговате” „Москвич”, той си остава „Москвич”, но аз търсех вариант просто да запазя тези записи и на друг формат и не съм очаквала да са с качеството на HD, Blu- Ray. В този смисъл ще кажа, че качеството е прилично и колкото е по – малко експлоатирана една видео касета и презаписвана, изображението, което ще се прехвърли на компютъра ще е по – добро. Това отклонение беше за онези, които ще очакват съвършен образ и звук.
  На пазара ще откриете различни по размер, възможности и цена устройства, които прихващат аналогов сигнал и го преобразуват в цифров. Най – скъпите и с най – големи възможности, които попадат в професионален клас се ползват от фотостудиата, както и от телевизиите. Устройствата, които могат да се намерят на пазара за домашна употреба варират от 35 лв. до 120 лв. Това, което аз си закупих е Easy Cap –capture USB 2.0 Video Adapter with Audio. В комплекта е включен диск с необходимите драйвери и софтуер – видео обработваща програма Ulead Media Studio 10. Ако ползвате Windows 7 Home Premium, Professional или Ultimate е възможно да трябва да потърсите в интернет драйвери на Easy Cap за конкретната операционна система.http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/usb-20-video-capture-controller-for-windows-7-64/ef0a2d70-8cdc-48ea-85bf-2bb7b80f6dc9  - на този адрес можете да откриете необходимите драйвери. След като изтеглите файла го разархивирате и инсталирате.


С тези драйвери Easy Cap беше разпозната от компютъра ми, чиято операционна система е Windows 7 Ultimate и заработи без проблеми.


Ето това се съдържа в комплекта. След като сте инсталирали необходимите драйвери и софтуер от диска, и ако е било необходимо изтеглили и инсталирали допълнителните драйвери в зависимост от операционната система на компютъра следва да свържете възпроизвеждащото устройство / видео плеър или камера /. В моя случай видео плеърът е на преклонна възраст и е с два изхода, тоест моно  В този случай свързвах единствено жълтия / видео сигнал /куплунг и белия /аудио – ляв ( L) /. USB – то в компютъра. Това е. Ако разбира се, плеърът е по – нов модел и стерео той ще има три изхода и тогава е необходимо да свържете е червения куплунг /аудио сигнал -дясно ( R ) /.


Следващата стъпка е свързана със софтуера и настройките. Възможно е да използвате софтуера предоставен от комплекта на Easy Cap. Освен, че може да прихваща сигнала / capture / и има достатъчно функции за обработка на видео. Съществуват и други професионални програми, които можете да използвате – Corel Video Studio Pro 4, Sony Vegas – тези програми са платен лиценз и съдържат и опцията за прихващане / capture , освен, че и са обработващи. За обработване на видео можете да използвате и Windows Movie Maker, Sony DVD Architect Studio – също платена програма.
*Ако сте инсталирали Corel Video Studio Pro 4 не инсталирайте и някоя от другите програми, защото си пречат. Казано другояче, ще Ви изкача постоянно прозорец за системна грешка и няма да можете пълноценно да използвате, която и да било от програмите. При деинсталиране на Corel Video Studio потърсете деинсталатор, която ще „изчисти” абсолютно всички файлове и файлчета свързани с програмата, така че друга програма да заработи адекватно.
Аз допуснах тази грешка и си скъсах нервите да ровя в интернет пространството за да търся решение на проблема. Тъй като изгарях от желание да прехвърля видео касетите се заех да търся програма, която ще работи без проблеми, преди да съм се справила с казуса любезно предоставен ми от Corel. И така открих решението. lhttp://www.nchsoftware.com/goldenvideos/index.html. Програмата се казва, Golden Videos – тази програма е безплатна и се предоставя с идеята, че ще ползвате и останалите програми на производителя, които са платени / We make Golden Videos completely free in the hope that you will try our other video software programs. /
Изтеглих и инсталирах Golden Videos, което всъщност е софтуера необходим за прихващане /capture на сигнала. Включих го и заработи на момента. Не си пречи с останалите редактиращи програми. Изключително лесен интерфейс.


Това е първият прозорец, който ще се отвори. Пуснете видео плеъра да работи и натиснете New Recording.


Това е следващия прозорец. От падащото меню Video Device изберете USB2.0 ATV – това е Easy Cap. Под него има две телевизионни системи NTSC и Pal – избирате тази, която съответства на видео плейра. По – новите плеъри имат настройки и могат да използват и двете програми. Тази програма, която е включена на плеъра трябва да е отметната и на софтуера. Ако образът губи цвят или има някакви неточности в картината просто „щракнете” бутона на плеъра на другата ТВ система и отбележете и на софтуера.

Следва да отметнете Manual и от падащия панел да избере резолюцията на видео файла. Резолюцията има пряко отношение към размера на файла, който ще запишете. При първия опит използвах автоматично зададената резолюция – подчертаната на снимката и 30 минутен видео файл е с размер 455 МВ. Резолюцията е от значение, какво ще правите в последствие с файла. В интернет може да откриете схеми поясняващи, коя резолюция е подходяща за различните формати и какви са съответните размери.


В дясната страна на прозореца са опциите за настройка на аудио сигнала. За да изкарате звука от видео плеъра трябва да се активира съответно устройство. Натиснете Windows mixer. Отваря се прозореца с аудио устройствата. Отивате на записване – маркирате показаното на снимката устройство и отваряте на Свойства.


 На опция слушане задавате опциите показани на снимката. На опция нива – намалявате докато индикатора за сила на звука на основния прозорец не остане изцяло в зелената гама. Задавате OK и се връщате в предишния прозорец.


Устройството трябва да е с зелено тикче. Отново ОК.


Следва Напред и се зарежда следващия прозорец.


Ако изберете DVD записвате директно на диск, ако маркирате File, от падащото меню избирате форматът, в който да се запише и отново бутона Напред.


Тук настройвате времето на запис, както и в кои случай да прекъсне записа. Отново бутон Напред.


Ако всичко е наред с образ и звук натискате Rec и оставяте да се записва. При спиране на записа автоматично от програмата за да не загубите записа в първоначалния прозорец, който остава отворен изберете Save. Едва тогава задавате Отказ в този прозорец или New recording в началния. Ако Вие стопирате записа бутонът Напред ще светне и ще можете да запазите записа.
*Когато започнете прихващането / capture и запис е добре да изключите всички останали програми – анти – вирусни програми, чат програми /Skype и т.н /. Всяка една програма, както и интернет сърфирането, както и едновременното ползване на текстови редактори, дори реденето на пасианс ползва и дърпа доста от ресурса на компютъра и програмата започва да работи тромаво – картина и звук „забиват”. Frames per second – трябва да варира от 25 – 29. Тогава няма да имате сривове в картина и звук.
След записа вече може да ползвате видео редактор, с който да добавите надписи, образи, звук, преходи и каквото предлагат различните програми. Може и да стабилизирате картината и дори мъничко да я подобрите, но както казах, не очаквайте някакво свръх качество.
Надявам се да съм била полезна.

Rate this posting:
{[['']]}

198 коментара :

 1. Добър пост ! Като за форум на тракер !

  ОтговорИзтриване
 2. много полезна информация мерси че я споделихте, поздрави и до скоро

  ОтговорИзтриване
 3. А ето и необходимото устройство http://anima3d.forum777.com/t26-topic

  ОтговорИзтриване
 4. Информацията е много полезна, защото съм сигурна, че почти всеки пази най-малко 10 видеокасети, които неможе да гледа, но неможе и да изхвърли. Малко ми се струва доста си се блъскал докато избереш устройство, а после и с програмите... - за мен това е доста изнервящо! Но ще го пробвам, тъй като вече имам но готово така да се каже информация и опит от теб! Много благодаря, спестяваш страшно много време и нерви!

  ОтговорИзтриване
 5. Порових се в нета, пообиколих магазините, поиграх си с настройките и свързването, но по важното е , че стана. Вече съм прехвърлила по - голяма част от видео касетите на дискове и така съм спасила личните си спомени. Но повтарям , че качеството на изображението не е съвършено. За някой перфекционист ще е неприемливо. За мен по - важното е, че просто запазих записаното.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте,

   от къде купихте asy Cap –capture USB 2.0 Video Adapter with Audio ?

   Благодаря!

   Изтриване
 6. От един "сбутан" магазин на пазара в кв. Люлин. В големите вериги магазини за компютърна техника не го открих. За по - точно упътване, ако желаете ми пишете на имейл pacomiv@abv.bg или на скайп pacomiv.

  ОтговорИзтриване
 7. Блягодара за отговора!!!
  Имам уговорка за 1 от продавалника ако не успея от там ще пиша :)

  ОтговорИзтриване
 8. Техниката не спира да се развива, ето лесен начин да си прехвърлиш от неизползваема техника на ново. БРАВОООО! ще се възползвам.

  ОтговорИзтриване
 9. Удобна функция да можеш да прехвърляш на видео касети VHS на DVD.

  ОтговорИзтриване
 10. Знаеш ли тази информация е много полезна! Имам толкова видеокасети, които не ми дава сърце да ги изхвърля, въпреки че видеото не ми работи. Ще го потърся това устройство. Всъщност има ли значение дали ще взема по-евтиното? Не че бих дала 120 лв, но сега финансовият ми статут не е от най-добрите и ако нещата стават и с по-евтиното... Не държа качеството да е супер високо, но все пак да е сносно. Имам и две сватби записани на сестра ми и на братовчед ми. Те определено си заслужават да се презапишат и да останат за поколенията:)

  ОтговорИзтриване
 11. Не е проблем устройството. Качеството е прилично - има и опция за стабилизация в различните софтуери, но зависи най - вече от качеството на самата видео касета. Аз прехвърлих собствената си сватба и кръщенета на децата ми и не съжалявам. Не е HD, но да се запазят за спомен за поколенията върши работа.

  ОтговорИзтриване
 12. На пръв поглед ми се видя доста трудоемко.Но в статията е описано подробно и благодарение на снимковият материал, който сте публикували мисля, че ще успея да се справя.Определено инвестицията която ще трябва да сложиш за да ти прехвърлят касетите, ако отидеш на вън че е голяма.Добре си решил само да успееш с тази програма. Изгодно и много удобни.Повечето имаме такива касети и прехвърлянето по този начин ще ни спаси от местата, които ни заемат иначе.

  ОтговорИзтриване
 13. Хубаво е , че ни се предлага възможността да си прехвърлим тези стари данни.Благодаря за статията.

  ОтговорИзтриване
 14. Hello just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your article seem to be running off the
  screen in Opera. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I'd post to let you know.

  The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon.
  Many thanks
  Here is my blog post Find hidden porn in my blog

  ОтговорИзтриване
 15. I have no idea why there are inaccuracies. I use Opera and I have absolutely no errors. However, my knowledge of the blogger recommends Explorer and Mozilla.

  ОтговорИзтриване
 16. If you are going for finest contents like me,
  simply pay a visit this web page all the time as it provides feature contents,
  thanks
  Look at my blog : Youtube videos downloaden

  ОтговорИзтриване
 17. Yеѕ! Finally someonе writes аbout .
  wav music сlips foг poweгρoint.
  Feel free to surf my blog ... mp3 music free download

  ОтговорИзтриване
 18. This wеbsitе was... how do I say it?

  Relevant!! Finally I've found something that helped me. Kudos!
  Feel free to visit my blog ... YouTube downloader online

  ОтговорИзтриване
 19. Направих всичко както е описано, но не ми прихваща видео сигнала. Ползвам Windows 7 Ultimate 32bit. Дали може да ми кажете на какво се дължи.

  ОтговорИзтриване
 20. Аз не съм много веща. Попитах и има две възможности - едната - видеокартата на комрютъра да не разпознава сигнала, но тук нещата опират до някой, които е много наясно с компютрите и да извърши допълните настройки. Другата е да видите на пробвате всички видео сигнали - пал, секам, месекам.За други причини не мога да се сетя.

  ОтговорИзтриване
 21. Few travellers on a Mashobra tour can resist the temptation of seeking blessings at the Mahasu Devta Temple.

  So even at young ages and relatively low levels of the sport,
  goalies will have their helmets designed with various colors, prints and patterns, shapes or designs, and
  more. ' The Rooneys are a great family who turned a football franchise into a traveling nation full of fans across the United States. In exchange you'll have to pay a bit
  more for the GT 220, as most models are around $60 or $70 dollars.
  Their history timeline details how the greenhouse covered 4,000 square feet, and in 1976, a
  6,000 square foot greenhouse was added. Originally established as a sanctuary for the Nilgiri Tahr, the 'The Eravikulam National Park' has now turned into a highly popular tourist spot.

  We relate to it like it's the truth. In fact the publicly owned Ecopetrol has seen an immense FDI surge in the past few years and in spite of being overvalued to some, the stock still is a good bet due to the growth potential it has. Today, the company has over 1. For people from non technical background these things look like rocket science.

  Here is my web blog http://www.redolive.com.au/node/91848
  my page :: http://fanfeed.com/index.php?do=/profile-40896/info/

  ОтговорИзтриване
 22. Hello thеre! Ι know this is κinԁ of οff toρic but I waѕ wоndering
  which blog platfоrm aгe you using for this ѕіte?
  I'm getting tired of Wordpress because I've had issues wіth hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

  My site; http://www.hasenchat.net/blogs/14737/7645/tips-to-help-make-your-internet

  ОтговорИзтриване
 23. Link exchange is nothing else however it is just placing
  the other person's website link on your page at proper place and other person will also do similar in support of you.

  Feel free to visit my blog :: internet radio

  ОтговорИзтриване
 24. Hi to every one, it's really a pleasant for me to pay a visit this website, it includes valuable Information.

  My page: eroge.kamiro.eu

  ОтговорИзтриване
 25. What I didn't know was how I would get all of what I wanted in just six hours. Many people will be happy with replaceable batteries for home use and occasional outings. Proffering multifarious benefits to the advertisers, it is a quintessential resort for companies big or small.

  Here is my website - videos von youtube downloaden

  ОтговорИзтриване
 26. Ϲоnsideг runnіng a сontest οr offeгing а free ρroduct tip sheet that accompanies thе interνiew.
  Also, by having а rаdio intеrnshіρ in your гesumе,
  theге is a better chance for you to beсome а DJ whеn yоu applу for
  a job in any radio statіоn іn the nation.
  Pгofferіng multifагious benefits to the
  аԁveгtiseгs, it is a quіnteѕsential resort fоr сompаniеs bіg ог small.


  Alѕo visit mу ρage :: myvideo downloader

  ОтговорИзтриване
 27. I apрrecіate, lеad to І found exaсtlу what
  I uѕeԁ to be taking a look foг.
  You've ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  Also visit my page :: click through the up coming document
  Also see my web site > http://2bet.es/

  ОтговорИзтриване
 28. Essentially, it is usually drastically more affordable in the event you exchange the actual battery oneself, as opposed to finding a storage area to get it done.
  Continually letting a battery drain will make it die much
  faster then it normally would. While the older 17 inch Mac - Book
  Pros lack the benefits of the unibody design, they do have the added feature of user-replaceable batteries.


  Also visit my web page :: online radio
  My website - video downloader

  ОтговорИзтриване
 29. As we all know, looks can be deceiving, so I decided to try out the question tool for myself.
  This means you tend to be copying it through file sharing websites like rapidshare, megaupload, hotfile, etcetera.
  It would be optimum thought to select the local SEO service after checking the rank of their website.
  The only thing that cannot be "fixed" later is your blog and
  post titles. A dedicated SEO expert will devote all the attention and effort in enhancing the visibility of your website or business in the online world.
  The major preference is for offshore SEO companies as they
  offer SEO at the most competitive prices. The tips are as follows:-.
  There are many tools online to help you research relevant keywords,
  such as the Google Adwords Keyword Tool.

  The title is supposed to explain the article, and the title
  is what your readers see when they search for content.
  Be sure that the SEO outsourcing company you hire is capable of communicating
  properly. Arrange the H1, H2 and H3 tags serially with proper hierarchy.

  Still hanging on. ' Every page should be optimized with additional keywords. Here you will need an SEO agency such as Webfirm to try and run damage limitation. This is where your innovative SEO marketing techniques can achieve a high search ranking for your budget motel whenever a user is specifically searching for a motel at your location. It has been designed especially for business purposes and it holds biggest importance for your B2B online marketing strategy. Online Advertising and SEO Marketing. Once someone clicks on your site, they should see tons of unique informative content. The website serves as a way for customers to find the business and be able to see what services are offered. Addition and updation of fresh content always leads to arrival of increased traffic to your websites.

  Feel free to visit my page: linked internet site - www.xfire.com

  ОтговорИзтриване
 30. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 31. The Federal Emergency Management Agency (FEMA) has
  made available to communities literature which provides guidance and technical information educating communities on how to become disaster resistant in the face
  of natural disasters. If you don't want to use Safari to navigate to pages, zoom in, and read articles, Byline may be just the app for you. Although, sound card is integrated device, it functions similar to brightness of the screen when talking about power consumption.

  Here is my page: internetradio - jaxipedia.com

  ОтговорИзтриване
 32. Obviouѕly, уou'll be able to go to sites as You - Tube at which you might locate lots of funny vids. Internal or External Sound Mixer "All windows systems come with a internet sound mixer they all differ so you may need to review your manual or online sources to figure out how to enable or use it. It is a more reliable choice when compared to traditional concrete or wooden barriers for several reasons.

  My page :: http://2.funbax.com
  my web page: gratis spiele spielen

  ОтговорИзтриване
 33. Amazing! Its really awesome post, I have got much clear idea
  concerning from this piece of writing.

  Here is my web page - order checks online

  ОтговорИзтриване
 34. Your сurrеnt write-up has established nеcessагy to us.
  It’s vеry eԁucational and you're simply naturally very educated in this field. You have opened my own face to varying thoughts about this specific matter with intriguing, notable and reliable articles.

  my blog: viagra online
  My homepage viagra

  ОтговорИзтриване
 35. Hi are using Wordpress for your site platform?

  I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own.
  Do you need any html coding knowledge to make your own
  blog? Any help would be really appreciated!

  My page ... coffee flavors

  ОтговорИзтриване
 36. Youг own post featurеs еstаblіshed
  helpful to me. It’s veгy eduсatіonal and you're clearly extremely knowledgeable in this field. You possess exposed my own eye in order to different thoughts about this matter along with intriquing, notable and reliable content material.
  Feel free to visit my web-site ; Buy Viagra Online

  ОтговорИзтриване
 37. Your write-uρ proѵides сοnfirmeԁ necеssaгy to myѕelf.
  It’s quite infοгmative and уou're simply obviously really educated of this type. You have got exposed our eyes to numerous views on this kind of topic with intriguing and strong content material.
  Here is my blog post ; viagra online without prescription

  ОтговорИзтриване
 38. Sound quality won't be much better than an industrial FM station, and it is often worse. And if you find out something entertaining on internet you will feel as if you are at the top of the world. The key is to have a clear understanding of the market so the money spent on broadcast advertising isn't wasted.


  my webpage: soup.io
  Also see my web site > internet radiosender

  ОтговорИзтриване
 39. Υour own article has provеn useful to me рersonallу.
  It’s гeallу uѕeful аnd you're certainly really knowledgeable in this area. You possess exposed my eye for you to different opinion of this kind of topic together with intriguing, notable and reliable content.
  My web blog : Xanax

  ОтговорИзтриване
 40. Your own rеρoгt fеatures veгified useful
  tο me personallу. It’s really informative
  аnd you гeally arе clearlу really experiеnсed οf
  thіs type. You gеt openeԁ up our fаce іn order to diffеrent vіеws on thіs kind of topіc using іntгiguing and reliable ωritten сοntеnt.
  Feel free to visit my blog post :: meridia online

  ОтговорИзтриване
 41. What's Taking place i'm neω to this, I stumbleԁ
  uрοn this ӏ've found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & assist other users like its helped me. Great job.

  my blog post Newport Beach seo company

  ОтговорИзтриване
 42. Your rеport has ѵerified helρful tο uѕ.
  It’s extremelу usеful and you're clearly very experienced in this field. You have exposed my face to various thoughts about this particular matter together with interesting and reliable written content.
  Here is my blog post ; clonazepam

  ОтговорИзтриване
 43. Thе rеport feаtures confirmed
  beneficial to me. It’s really helpful and yοu rеally aгe οbѵiouѕly eхtremely educated οf
  thiѕ type. You hаve рoppeԁ my ρеrѕonаl fаce
  to be able tο vaгyіng thoughtѕ
  аbout this kind of matteг usіng interestіng and strоng content materiаl.
  Also visit my web-site ; pbdspace.kj.yamagata-U.ac.jp

  ОтговорИзтриване
 44. We stumbled over here from a different website and
  thought I should check things out. I like what I see so
  now i am following you. Look forward to checking out your
  web page again.

  Here is my weblog http://wacapedia.org/index.php?title=User:Demetra06

  ОтговорИзтриване
 45. It's the best time to make some plans for the future and it's time to be happy.
  I've read this put up and if I could I want to suggest you few attention-grabbing things or suggestions. Perhaps you can write subsequent articles regarding this article. I want to read more issues about it!

  my website - questionableocc93.wordpress.com

  ОтговорИзтриване
 46. Get the ultimate Dragonvale Breeding Guide Fore Free. Generate unlimited Dragonvale gems and breed all secret dragons http://www.

  dragonvale-cheats.tk/ . Inclusive the Dragonvale Sandbox Tools and the Dragonvale Breeding Simulator !


  Howdy I am so excited I found your blog, I really
  found you by accident, while I was browsing on Bing for
  something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks
  for a marvelous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don't have time to look over it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

  ОтговорИзтриване
 47. Excellent blog here! Also your website loads up fast!

  What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as quickly as yours lol

  Look at my blog post; seo网站优化

  ОтговорИзтриване
 48. It's perfect time to make some plans for the long run and it's time to be happy.

  I have learn this submit and if I may I want to suggest you some interesting things or tips.
  Maybe you could write next articles relating to this
  article. I desire to learn more issues about it!


  Here is my homepage 鑽石能量水

  ОтговорИзтриване
 49. Hi, I do believe this is an excellent blog.
  I stumbledupon it ;) I'm going to come back yet again since I book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide others.

  My homepage; Enagic

  ОтговорИзтриване
 50. I got this website from my friend who shared with me about this site and at the moment this time I
  am browsing this website and reading very informative articles or reviews
  at this time.

  Here is my blog; tactfully

  ОтговорИзтриване
 51. Ahaa, its nice dialogue concerning this post at this place
  at this webpage, I have read all that, so now me also commenting at this place.


  my web page - contraceptive implant side effects

  ОтговорИзтриване
 52. Normally I don't read post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to check out and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite great article.

  my webpage - procurve

  ОтговорИзтриване
 53. Hello there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There's a lot of folks that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Thanks

  Stop by my page: chevachi

  ОтговорИзтриване
 54. Howdy! I could have sworn I've visited this web site before but after looking at many of the posts I realized it's new to me.
  Regardless, I'm certainly delighted I came across it and I'll be bookmarking it and checking back often!


  Check out my website; btv solo review

  ОтговорИзтриване
 55. Howdy! This post couldn't be written any better! Looking through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I will send this information to him.
  Pretty sure he'll have a great read. Thank you for sharing!  My webpage: live sex web cams (Sexchat.pe)

  ОтговорИзтриване
 56. Wow, thаt's what I was exрloring f&X6f;r, what а
  stuff! ρreѕen&X74; herе at this webpage,
  &X74;hankѕ аԁmin of thіs website.


  My blog; dofus hack

  ОтговорИзтриване
 57. I like what you guys are usually up too. This sort of clever
  work and exposure! Keep up the awesome works guys I've included you guys to blogroll.


  Look into my web blog ... novoslim

  ОтговорИзтриване
 58. Hi I am so thrilled I found your site, I really found you by
  mistake, while I was browsing on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just
  like to say kudos for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don't have
  time to read it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome work.


  my webpage :: how to remove hickies

  ОтговорИзтриване
 59. I was recommended this website by way of my cousin.
  I'm not certain whether this submit is written via him as nobody else understand
  such specified approximately my problem. You're amazing!
  Thanks!

  Here is my page; Latest Manga ()

  ОтговорИзтриване
 60. You're so awesome! I do not believe I have read through anything like this before.

  So nice to find somebody with unique thoughts on this topic.
  Really.. many thanks for starting this up. This website is one thing that's needed
  on the web, someone with some originality!

  Feel free to visit my webpage: cheap oversized sweaters

  ОтговорИзтриване
 61. Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very
  good results. If you know of any please share.
  Thank you!

  Also visit my homepage :: lego friends advent calendar

  ОтговорИзтриване
 62. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative.
  I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you
  continue this in future. A lot of people will be benefited from
  your writing. Cheers!

  my blog post ... Cheap Ray Ban RB3026

  ОтговорИзтриване
 63. Wonderful goods from you, man. I've take into accout your stuff previous to
  and you are just too great. I really like what you've
  received right here, certainly like what you are stating and the way during which you are saying it.
  You're making it enjoyable and you continue to care
  for to keep it sensible. I cant wait to read far more from you.
  This is really a tremendous website.

  Here is my web blog - 公司清潔

  ОтговорИзтриване
 64. What's up friends, its great post concerning teachingand
  completely defined, keep it up all the time.


  Feel free to surf to my webpage ... Moncler Boots

  ОтговорИзтриване
 65. Superb blog! Do you have any hints for aspiring
  writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
  Would you advise starting with a free platform like Wordpress or go for
  a paid option? There are so many options out there that I'm totally
  confused .. Any ideas? Appreciate it!

  Here is my webpage; Clarisonic MIA

  ОтговорИзтриване
 66. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it ;
  ) I am going to return yet again since I book marked it.

  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.  Here is my web-site: Clarisonic PRO Skin Cleansing System 4 speed White

  ОтговорИзтриване
 67. Статията ви е страхотна, много подробна и се радвам че попаднах на нея.От скоро станах както казвам хакер или по точно се опитвам да бъда и ме интересуват тези неща,които ни показвате,особено ако са за нашето улеснения.Важно е да има от къде да погледнем и да видим, че сле като сме инсталирали необходимите драйвери и софтуер от диска, и ако е било необходимо и да си изтеглим и допълнителните драйвери, тези неща не ги знаех, но ще ми бъдат от полза.

  ОтговорИзтриване
 68. Excellent blog! Do you have any hints for aspiring
  writers? I'm hoping to start my own website soon but I'm a
  little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like
  Wordpress or go for a paid option? There are so many
  options out there that I'm totally confused .. Any suggestions?
  Kudos!

  Feel free to surf to my web-site: the walking dead game

  ОтговорИзтриване
 69. Wow that was odd. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn't
  appear. Grrrr... well I'm not writing all that over
  again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!


  Feel free to visit my web site; Michael Kors Layton Totes

  ОтговорИзтриване
 70. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It
  truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and
  help others like you aided me.

  My webpage - kamagra jak zdobyc

  ОтговорИзтриване
 71. Keep this going please, great job!

  Here is my blog post :: Cheap Nike Air Max TN

  ОтговорИзтриване
 72. Paragraph writing is also a fun, if you be acquainted
  with afterward you can write otherwise it is difficult to write.


  Here is my website Nike Air Max 2013 Mens

  ОтговорИзтриване
 73. Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless
  I'd figured I'd ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article
  or vice-versa? My blog covers a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you're interested feel free to shoot me an
  e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by
  the way!

  Feel free to visit my web-site - Cheap Nike Free 3.0 V4

  ОтговорИзтриване
 74. Ӊello, evewry time i used to check weеb site posts ɦere early in the break of day, because i love to lеarn more and more.


  my web blog; alimentosԁieta.tumblr.com ()

  ОтговорИзтриване
 75. May I simply just say what a relief to uncover somebody who
  truly knows what they are talking about on the internet.
  You definitely know how to bring an issue to light and
  make it important. A lot more people really need to read this and understand this side
  of the story. I can't believe you are not more popular since you surely have the gift.  My page: Nike Free 3.0 V4 Mens

  ОтговорИзтриване
 76. obviously like your web-site but you need to test the spelling on quite a few of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems and I in finding
  it very troublesome to tell the reality then again I'll certainly come back again.


  My blog post :: Nike Free Run 2 Womens

  ОтговорИзтриване
 77. Hello! I just wish to offer you a huge thumbs up for the great information
  you've got here on this post. I am coming back to your
  web site for more soon.

  Here is my web-site - Cheap Nike Air Max 90

  ОтговорИзтриване
 78. My brother suggested I might like this web site. He was entirely right.
  This post truly made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this information!
  Thanks!

  Stop by my web blog: quick way to get lots of followers twitter

  ОтговорИзтриване
 79. Your style is unique in comparison to other folks I've read stuff from.
  Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I'll just bookmark this web site.


  My webpage Nike LunarGlide 4

  ОтговорИзтриване
 80. ңello Deаr, are you in fact visiting this web sute regularly, if
  so afterward you wіll withuout doubt take good experience.


  Feel freee to visіt my weblog; alimentos (http://alimentossuper.tumblr.com/)

  ОтговорИзтриване
 81. Wе abѕolutelу lovve your blog anɗ find most of
  your post's to be exactly what I'm looking for. Does one offer guest writerѕ to
  write content for you? I woulԀn't mind writing a post or
  elaborating on a ffew of tɦe subjects you write regqrding here.

  Aɡain, awesoe websіte!

  Feel free to visit my webѕite; ɑlimentos (Receitasdieta.Tumblr.com)

  ОтговорИзтриване
 82. Aw, this wɑs an eҳceptioknally nice post. Sρending some time and aсtual effогt too generate a good article… Ьut what can I
  say… Ι procгastinaqte a wholе lot and dоn't seem to
  get neаrly anything done.

  Feel free too surf tto my website - ԛuero adipɦene ()

  ОтговорИзтриване
 83. Thanks designed for sharing such a fastidious
  thought, post is pleasant, thats why i have read it completely

  Also visit my site - Cheap Nike Free 4.0 Mens

  ОтговорИзтриване
 84. For newest information you have to go to see internet and
  on web I found this web site as a best web site for newest updates.


  Feel free to surf to my blog - Nike Free 4.0 V3

  ОтговорИзтриване
 85. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
  though you relied on the video to make your point.

  You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just
  posting videos to your blog when you could be giving us something informative to
  read?

  Feel free to visit my blog post: Nike Air Max 2013 Mens

  ОтговорИзтриване
 86. Wonderful blog! Do you have any tips for aspiring
  writers? I'm planning to start my own blog soon but I'm a little
  lost on everything. Would you recommend starting with
  a free platform like Wordpress or go for a paid option?
  There are so many options out there that I'm completely overwhelmed ..
  Any suggestions? Appreciate it!

  Also visit my weblog :: Nike Free Run 2 Mens

  ОтговорИзтриване
 87. Hey very interesting blog!

  Feel free to visit my web-site :: Nike Free Run Womens

  ОтговорИзтриване
 88. Іt's reɑlly a cool and helpful piece off info. I'm glad
  that you just shard this useful info with uѕ. Plase sstay us up to Ԁate lіke this.
  Thank you for sҺaring.

  My web blog :: alіmentossupeг.tumblr.com []

  ОтговорИзтриване
 89. Ԝhat's up colleagues, hoԝ is everything, and wҺat you wish for to ssay oո thhe topic of ths article,
  iin my view its genuinely awesome fоr me.

  My wweb site; alimentosdieta.tumblr.com ()

  ОтговорИзтриване
 90. Ѵery shortly this web ƿage will be famous ammong all blog viewers, due to it's
  plleasant content

  Here is my wweb paǥe - emagrecerrapido.over-blog.com ()

  ОтговорИзтриване
 91. excellеnt submit, very informative. I'm աondring why the оtɦer specіalists
  of tҺiѕ sector doո't understand this. You should proceed your writing.

  I'm confident, you've a huge гeaɗers' base alreɑdy!

  My ite dieta - http://dietaequilibrada.over-blog.com,

  ОтговорИзтриване
 92. I blog quite often and I genuinely appreciate your
  information. This article has truly peaked my interest.
  I am going to bookmark your blog aand keep checking for new
  details about once per week. I opted in for your Feed as well.


  Also visit my blog post: bbuy viagra online ()

  ОтговорИзтриване
 93. payday loan uk

  What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out
  loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me.
  Good job.

  ОтговорИзтриване
 94. It's amazing for me to have a website, which is useful
  in favor of my experience. thanks admin

  Also visit my weblog ... Therma Cuts

  ОтговорИзтриване
 95. Νice post. I was checking coոtinuously this blog and I am impгessed!
  Very useful iոfo speсifically tthe laѕt part :
  ) I careе for such informatioո much. I was seеking this
  certain info for a lοng time. Tɦank you and best of luck.


  Stop by my eƅlog :: Dieta (tumblr.com)

  ОтговорИзтриване
 96. Hello thеre! Do you know if they make any plugins to protect against hacκers?
  I'm kinda pаranoid abouyt losing everything I've worked hard
  on. Any tips?

  Αlsߋ visit mmy website; Ԁieta - fortmaxdiet.blog.com -

  ОтговорИзтриване
 97. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren't already
  ;) Cheers!

  Also visit my blog post Michael Kors Bedford

  ОтговорИзтриване
 98. Thanks for some other great post. Where else could anyone get that type of information in such an ideal means
  of writing? I've a presentation next week, and I am
  on the look for such info.

  Also visit my web-site: Christian Louboutin Loafers

  ОтговорИзтриване
 99. If some one wishes expert view concerning blogging afterward i propose him/her to
  visit this weblog, Keep up the pleasant work.

  Feel free to visit my blog :: Christian Louboutin Platforms

  ОтговорИзтриване
 100. Hi, I do believe this is a great blog. I stumbledupon it ;) I will return once again since
  i have saved as a favorite it. Money and freedom is the best
  way to change, may you be rich and continue
  to help others.

  my page; Hermes Bell Bags

  ОтговорИзтриване
 101. Hello to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website, and your views are pleasant in favor of new
  visitors.

  Here is my web-site; Fake Oakley MONSTER DOG

  ОтговорИзтриване
 102. I do not know if it's just me or if perhaps everybody else experiencing issues with your website.
  It appears as if some of the text within your posts are running off the screen.

  Can somebody else please comment and let me know if this is
  happening to them too? This could be a problem with
  my browser because I've had this happen before.
  Kudos

  My page ... Louis Vuitton Monogram Multicolore

  ОтговорИзтриване
 103. Thanks to my father who shared with me on the topic
  of this weblog, this web site is in fact amazing.

  Also visit my page ... Nike Air Max Tailwind 4

  ОтговорИзтриване
 104. Good article. I will be facing many of these issues as well..


  Here is my web-site - Oakley Frogskins

  ОтговорИзтриване
 105. I'm rеally enjoying the design aand layout of your website.
  It's а very easy on the eyes wich makes it muсh more pleasaոt for me to come here аnd vіsit more often.
  Did you hie oout a deѵeloper to create your theme? Great work!  Cheсk out myy weblkog dieta; remediosperderpeso.tumblr.com,

  ОтговорИзтриване
 106. Ӏ ruly loѵe your site.. Excellent colors & thеme.
  Did you develop this amazing site yourself? Pleeɑse reply back as I'm hoping to
  сreate my very own blog and want to know where yoou got
  thiѕ from or exactly what the theme is nаmed.
  Ƭhanks!

  my blog - fitdiеtas.tumblr.com ()

  ОтговорИзтриване
 107. That is really fascinating, You're a very professional blogger.
  I've joined your feed and look ahead to in search of extra of your wonderful
  post. Also, I have shared your web site in my social networks

  Also visit my website - Christian Louboutin Bridal=

  ОтговорИзтриване
 108. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site.
  It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between user friendliness and
  visual appeal. I must say you have done a excellent job with this.
  In addition, the blog loads extremely quick for me on Opera.
  Exceptional Blog!

  Feel free to surf to my web blog: Mac Powder Foundation

  ОтговорИзтриване
 109. What's up, yes this post is really pleasant and I have learned lot
  of things from it on the topic of blogging.

  thanks.

  my web page: Christian Louboutin Toe Booties

  ОтговорИзтриване
 110. Hi there mates, fastidious post and pleasant urging commented
  at this place, I am in fact enjoying by these.


  Also visit my homepage Cheap Christian Louboutin

  ОтговорИзтриване
 111. This page certainly has all the information I needed concerning this subject and
  didn't know who to ask.

  Also visit my homepage ... Air Max 90 HYP Mens

  ОтговорИзтриване
 112. Inspiring quest there. What happened after? Thanks!

  Feel free to visit my web-site ... Air Max 95 360 Mens

  ОтговорИзтриване
 113. Does your blog have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to shoot you an e-mail.
  I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it develop over
  time.

  Feel free to surf to my homepage ... Nike Air Max 95 Womens

  ОтговорИзтриване
 114. Excellent, what a weblog it is! This blog provides valuable data to us, keep it up.


  My blog post ... Nike Air Max Wright

  ОтговорИзтриване
 115. Your mode of telling the whole thing in this article is genuinely fastidious, every one be
  capable of easily understand it, Thanks a lot.

  Feel free to surf to my web page :: Air Max Trainer 1.3 Womens

  ОтговорИзтриване
 116. I am really loving the theme/design of your web site.
  Do you ever run into any browser compatibility issues?
  A couple of my blog readers have complained about my
  blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any recommendations to help fix this issue?


  Feel free to surf to my website; Nike Air Max 90 VT

  ОтговорИзтриване
 117. It's a shame you don't have a donate button!
  I'd most certainly donate to this outstanding blog!
  I guess for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed
  to my Google account. I look forward to new updates
  and will share this blog with my Facebook group. Chat soon!


  Feel free to surf to my weblog ... Air Max 1 Womens

  ОтговорИзтриване
 118. This text is worth everyone's attention. Where can I find out more?


  My website ... Nike Shox Turbo 12

  ОтговорИзтриване
 119. You're so interesting! I do not think I have read a single thing like that before.
  So great to discover somebody with unique thoughts on this subject.
  Seriously.. thank you for starting this up. This site is something that is required
  on the internet, someone with a little originality!

  my web-site ... Nike Air Max Trainer 1.3

  ОтговорИзтриване
 120. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new
  project in a community in the same niche. Your blog provided us
  beneficial information to work on. You have
  done a wonderful job!

  My weblog Nike Shox Agent

  ОтговорИзтриване
 121. Every weekend i used to pay a visit this web page, because i
  wish for enjoyment, since this this site conations truly
  fastidious funny information too.

  my site ... Nike Shox Roadster

  ОтговорИзтриване
 122. Nice blog here! Also your site loads up very
  fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my site loaded up as fast as yours lol

  my web site ... Air Max 90 Mens

  ОтговорИзтриване
 123. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and
  I will be waiting for your further write ups
  thanks once again.

  my homepage Nike Air Max 2012 Womens

  ОтговорИзтриване
 124. What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely
  helpful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution
  & help different users like its helped me. Great job.


  Here is my page - Mac EyeLiner Gel

  ОтговорИзтриване
 125. You could ɗeefinitely ssеe your enthusiasm in the article you write.
  Thee arena hopes for morе passionate writertѕ like
  you who are ոot afraid to say how they believe.
  At alll times follow your heart.

  Also visit my ƅlog gossipgіrlsocial.com ()

  ОтговорИзтриване
 126. What i do not realize is if truth be told how you
  are now not actually a lot more smartly-appreciated than you might be now.

  You're very intelligent. You know therefore considerably on the
  subject of this matter, produced me personally consider it
  from so many varied angles. Its like women and men don't seem to be fascinated
  until it's something to do with Lady gaga! Your personal stuffs great.

  Always take care of it up!

  Check out my blog post :: Mac Cremestick Liner

  ОтговорИзтриване
 127. I used to be able to find good adcvice from your log posts.  Feel free to visit my webpage - buy phentermine - ,

  ОтговорИзтриване
 128. Great blog right here! Also your website lots up very
  fast! What host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink
  in your host? I want my site loaded up as fast as yours lol

  Also visit my homepage Nike Free 4.0 V3

  ОтговорИзтриване
 129. I love what you guys are usually up too. This kind of clever work and exposure!
  Keep up the great works guys I've incorporated you guys to my
  personal blogroll.

  Here is my blog :: Nike Free Powerlines 2

  ОтговорИзтриване
 130. I want to to thank you for this very good read!! I absolutely loved every
  bit of it. I've got you book-marked to check out new things you post…

  my site Ralph Lauren Outlet Online

  ОтговорИзтриване
 131. This is my first time pay a visit at here and i am genuinely pleassant to read
  everthing at alone place.

  Here is my web site :: Ralph Lauren Hats

  ОтговорИзтриване
 132. It's really a cool and useful piece of information. I am satisfied that you just
  shared this useful information with us. Please keep us informed like this.

  Thanks for sharing.

  My website: Ralph Lauren Womens Bikini

  ОтговорИзтриване
 133. My family every time say that I am wasting my time here at web, but I know I am getting familiarity daily by
  reading thes fastidious articles or reviews.

  Here is my web-site Ralph Lauren Wholesale

  ОтговорИзтриване
 134. I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's a very easy on the
  eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.
  Did you hire out a designer to create your theme?
  Exceptional work!

  Here is my web page - Nike Blazer Women

  ОтговорИзтриване
 135. Asking questions are genuinely pleasant thing if you are not understanding
  anything totally, except this article presents pleasant understanding even.


  Look at my web-site Nike Free 3.0

  ОтговорИзтриване
 136. Magnificent beat ! I would like to apprentice while
  you amend your site, how can i subscribe for a weblog site?
  The account aided me a acceptable deal. I were tiny bit acquainted of this your broadcast offered
  bright clear idea

  Stop by my blog post ... Nike Cortez Mens

  ОтговорИзтриване
 137. Excellent weblog here! Additionally your website so
  much up very fast! What host are you the usage of? Can I
  am getting your associate link to your host?
  I want my site loaded up as fast as yours lol

  Here is my weblog: Cheap Ralph Lauren Shoes

  ОтговорИзтриване
 138. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger,
  and I was wondering your situation; many of us have developed
  some nice procedures and we are looking to exchange methods with others,
  be sure to shoot me an e-mail if interested.

  My web site: Mac Pencil

  ОтговорИзтриване
 139. What's up, just wanted to tell you, I liked this post.
  It was helpful. Keep on posting!

  Feel free to visit my web blog ... Nike Air Max Wright

  ОтговорИзтриване
 140. Excellent post. I will be dealing with many
  of these issues as well..

  Also visit my web-site - Air Max Lunar

  ОтговорИзтриване
 141. These are in fact enormous ideas in regarding blogging.
  You have touched some nice points here. Any way keep
  up wrinting.

  Feel free to surf to my web blog - Mens Air Max 1

  ОтговорИзтриване
 142. Does your site have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to send you an e-mail.
  I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it improve
  over time.

  Visit my homepage ... Chi FlatIron

  ОтговорИзтриване
 143. I've been exploring for a little for any high quality articles or blog posts
  in this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this
  website. Reading this info So i am glad to exhibit that I have a very
  excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed.
  I such a lot definitely will make sure to do not disregard
  this website and provides it a glance regularly.

  Feel free to visit my webpage :: Ray Ban 95005

  ОтговорИзтриване
 144. Way cool! Some very valid points! I appreciate you
  writing this article and also the rest of the site is also really good.


  My web site ... Cheap Louis Vuitton

  ОтговорИзтриване
 145. Its such as you learn my thoughts! You seem to grasp a lot approximately this, like you wrote the
  ebook in it or something. I believe that you can do with some percent to power
  the message house a bit, but other than that, that is
  great blog. A great read. I will certainly be back.

  Review my website - Nike Free Run 3 Womens

  ОтговорИзтриване
 146. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to mention that I have truly loved surfing around your weblog posts.
  After all I will be subscribing in your feed and I hope you write
  again very soon!

  my website - Air Max 90 HYP

  ОтговорИзтриване
 147. Wow that was strange. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my
  comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all
  that over again. Regardless, just wanted to say great blog!


  Also visit my web blog: Cheap Louis Vuitton Bags

  ОтговорИзтриване
 148. This post is worth everyone's attention. How can I
  find out more?

  My page - Christian Louboutin Sneakers

  ОтговорИзтриване
 149. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site.
  It's simple, yet effective. A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between superb
  usability and visual appearance. I must say you have done a superb job with this.
  Also, the blog loads extremely quick for me on Safari.
  Outstanding Blog!

  Also visit my web blog Air Max 1 Pas Cher

  ОтговорИзтриване
 150. Thank you, I have just been searching for information about this
  topic for a long time and yours is the best I've
  came upon so far. However, what in regards to the conclusion?
  Are you certain concerning the supply?

  My web blog ... Nike Free 3.0 V2

  ОтговорИзтриване
 151. Hi there I am so glad I found your website, I really found you by accident, while I was looking on Askjeeve for something else, Regardless I am
  here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a all round enjoyable blog
  (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the minute but I have bookmarked it and
  also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.


  Look into my website; honor flight navitimer

  ОтговорИзтриване
 152. Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wished to mention that
  I've truly loved surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing on your rss feed and I hope you write
  again very soon!

  My homepage :: Nike Free 5.0 V4

  ОтговорИзтриване
 153. Hello there, I found your website by way of Google whilst looking for a comparable subject,
  your site got here up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply become alert to your weblog thru Google, and found that it's really informative.
  I'm going to watch out for brussels. I will be grateful if
  you proceed this in future. Many folks will be benefited out of your writing.

  Cheers!

  Visit my weblog ... Nike Free Run 5.0 Mens

  ОтговорИзтриване
 154. I need to to thank you for this very good read!! I absolutely enjoyed every little bit of it.
  I have got you book-marked to look at new stuff you post…

  Feel free to visit my homepage Christian Louboutin Rolando

  ОтговорИзтриване
 155. I'm curious to find out what blog platform you are using? I'm having some
  minor security issues with my latest site and I would like to find something more safeguarded.
  Do you have any suggestions?

  Feel free to visit my site: Nike High Heels

  ОтговорИзтриване
 156. Thanks , I have recently been searching for info about
  this topic for ages and yours is the greatest I have
  discovered so far. But, what about the conclusion?
  Are you certain concerning the supply?

  Here is my weblog; Coach Outlet Store

  ОтговорИзтриване
 157. It is appropriate time to make some plans for the long
  run and it is time to be happy. I have read this post and if I could I
  desire to recommend you few interesting issues or advice.
  Perhaps you can write next articles regarding this article.
  I wish to learn more things about it!

  my blog post :: air jordans

  ОтговорИзтриване
 158. I am really impressed along with your writing skills and
  also with the format for your weblog. Is this a paid subject matter or did
  you customize it your self? Either way stay up the nice high quality
  writing, it is uncommon to see a nice blog like this one nowadays..


  Feel free to visit my website - Toms For Kids

  ОтговорИзтриване
 159. I am extremely impressed with your writing skills
  and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one today.


  Stop by my website: Womens Nike Free Run 2

  ОтговорИзтриване
 160. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
  I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful info.

  Thanks for the post. I will certainly return.


  Take a look at my web page :: Cheap Air Max

  ОтговорИзтриване
 161. I always used to read post in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net
  for content, thanks to web.

  My weblogon how to bypass surveys 2013 ()

  ОтговорИзтриване
 162. I read this article fully concerning the difference of most recent and previous technologies, it's amazing article.


  Also visit my weblog ... Nike Free Run 2

  ОтговорИзтриване
 163. Thanks a bunch for sharing this with all of us you really recognise what you are speaking approximately!

  Bookmarked. Kindly also visit my site =). We will have a link exchange agreement among us

  Look into my web page: Louis Vuitton Alma

  ОтговорИзтриване
 164. Thanks for the marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you are a great author.I
  will make sure to bookmark your blog and definitely will come back
  very soon. I want to encourage you to definitely continue your great work, have a nice day!  my weblog; wearing nike shoes

  ОтговорИзтриване
 165. Can I simply say what a comfort to uncover an individual who truly understands what they're discussing online.
  You actually realize how to bring an issue to
  light and make it important. More and more people really need to read this
  and understand this side of your story. I was surprised that you're not more
  popular since you most certainly have the gift.


  Here is my web blog ... cheap nike air force ones

  ОтговорИзтриване
 166. Amazing! Its in fact awesome paragraph, I have got much
  clear idea about from this post.

  Visit my weblog: kobe bryant shoes

  ОтговорИзтриване
 167. I believe what you published made a bunch of sense. However, think about this, suppose you wrote a catchier title?
  I mean, I don't wish to tell you how to run your website, but suppose
  you added a headline that makes people desire more? I mean "Прехвърляне на видео касети VHS на DVD" is a little plain. You ought to peek at Yahoo's home page and watch how
  they create news titles to get people to open the links.
  You might add a video or a related pic or two to get people interested about what you've got to
  say. In my opinion, it might make your posts a little livelier.


  Here is my web-site Shops Besten Online Shops

  ОтговорИзтриване
 168. I just could not leave your site prior to suggesting
  that I extremely loved the standard info a person provide on your visitors?

  Is going to be back often to inspect new posts

  My page ... Nike Blazer Low

  ОтговорИзтриване
 169. Моля за помощ! Защо при мен в звук->записване, USB audio interface не ми излиза като опция!? Получава се видео със задоволително качество, но без звук ;(

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Нямам представа защо звукът не се появява като опция! Не мога да помогна за съжаление!

   Изтриване
 170. Howdy! I just would like to offer you a big thumbs up for
  your excellent information you've got right here on this
  post. I will be coming back to your web site for more soon.

  Review my blog post - Black Nike Blazers

  ОтговорИзтриване
 171. Great post. I was checking continuously this blog
  and I am impressed! Very helpful info particularly the last part :
  ) I care for such info much. I was seeking this certain information for a very long time.
  Thank you and good luck.

  Check out my web-site Nike Free Run 3 Womens

  ОтговорИзтриване
 172. great put up, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not understand this.
  You should proceed your writing. I'm sure, you've a huge readers' base already!


  My blog post Cheap Nike Blazers

  ОтговорИзтриване
 173. These are in fact wonderful ideas in on the topic of blogging.
  You have touched some fastidious factors here. Any way keep up
  wrinting.

  my web-site - shoes hold

  ОтговорИзтриване
 174. Do you have any video of that? I'd want to find out
  more details.

  Feel free to visit my site :: New Balance sheos

  ОтговорИзтриване
 175. Wonderful goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just too wonderful.
  I actually like what you have acquired here, certainly like what you're
  saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart.
  I can't wait to read far more from you. This is really a terrific site.  Here is my webpage Nike Air Max 1 Mens

  ОтговорИзтриване
 176. Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other sites?
  I have a blog based upon on the same ideas you discuss and
  would really like to have you share some stories/information. I know my audience would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.


  My webpage - eye dark circles

  ОтговорИзтриване
 177. Hi exceptional website! Does running a blog similar to this require a lot of work?
  I've no knowledge of programming but I was hoping to start my own blog in the near
  future. Anyhow, should you have any ideas or tips for new
  blog owners please share. I understand this is off subject nevertheless I simply needed to ask.
  Thank you!

  my page make something work

  ОтговорИзтриване
 178. I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this web
  site is in fact nice.

  Check out my web site ... Air Max TR 180 Leather Womens

  ОтговорИзтриване
 179. Thanks for sharing your thoughts about devote time along.
  Regards

  Review my weblog: Nike Air Max 1 Mens

  ОтговорИзтриване
 180. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
  I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
  Thanks a lot!

  Here is my homepage :: Air Max 2013 Mesh II Womens

  ОтговорИзтриване
 181. I was recommended this website via my cousin. I'm not certain whether this post is written by him as no one else
  understand such special about my trouble. You're amazing!
  Thank you!

  Feel free to visit my blog :: brand reputation important

  ОтговорИзтриване
 182. This is a very good tip especially to those new
  to the blogosphere. Short but very precise info…
  Appreciate your sharing this one. A must read article!

  My webpage - max90 handful

  ОтговорИзтриване
 183. I'd like to find out more? I'd love to find out more details.


  my blog: Air Max 95 Wire Drawing Mens

  ОтговорИзтриване
 184. I really like what you guys are usually up too.
  This kind of clever work and reporting! Keep up the wonderful
  works guys I've added you guys to my personal blogroll.


  Feel free to visit my web page :: cher chaussures nike

  ОтговорИзтриване
 185. Quality posts is the secret to attract the users to visit the web site, that's
  what this web page is providing.

  Feel free to visit my homepage :: how to grow taller

  ОтговорИзтриване
 186. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs. But he's
  tryiong none the less. I've been using WordPress on a variety of websites
  for about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?

  Any help would be greatly appreciated!

  Also visit my webpage; Air Max 95 Wire Drawing Womens

  ОтговорИзтриване
 187. I don't know if it's just me or if everybody else
  experiencing problems with your blog. It appears like some of the text
  on your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let
  me know if this is happening to them as well?
  This might be a issue with my internet browser because I've had this happen before.
  Kudos

  Visit my page: grow taller 4 idiots

  ОтговорИзтриване
 188. Good post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon every day.
  It's always helpful to read through content from other writers and practice something
  from their websites.

  Also visit my homepage charming basketball shoes

  ОтговорИзтриване
 189. I'm extremely impressed with your writing skills as well as with
  the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the nice quality writing, it's rare to see a nice blog like this one today.


  Feel free to visit my web-site - dream gucci

  ОтговорИзтриване
 190. You are so awesome! I don't suppose I've truly read through something like this
  before. So nice to discover another person with unique thoughts on this
  issue. Seriously.. thank you for starting this up.

  This site is one thing that's needed on the web,
  someone with a little originality!

  my website; Coach Small Bags

  ОтговорИзтриване
 191. Amazing! Its really remarkable piece of writing,
  I have got much clear idea concerning from this post.  Feel free to surf to my blog post ... Christian Louboutin Sale

  ОтговорИзтриване
 192. Very good post. I will be experiencing many of these issues as well..


  My website - Cheap Air Max 2014

  ОтговорИзтриване
 193. Hmm it appears like your website ate my first comment
  (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what
  I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I'm still new
  to the whole thing. Do you have any helpful
  hints for inexperienced blog writers? I'd really appreciate it.


  My blog post: bigislandrental

  ОтговорИзтриване
 194. Thank you, this blog has added to my knowledge obat maag alami mujarab di indonesia It's perfect

  ОтговорИзтриване

Две димящи дула

Canon EOS 450 D

kit - Canon EF-S 18 -55mm f/3.5-5.6 IS

Canon EF 80 - 200 1:4.5-5.6 II

CPL -polarizing filter, FLD filter , UV filter, CS-cross screen filter x 6, ND filter с регулираща се плътност, IR filter

KONIG TRAVELLER TRIPOD - KN-TRIPOD 19

Member
Widget By: NBT
Member
Widget By: NBT
Member
Widget By: NBT
Member
Widget By: NBT
Member
Widget By: NBT
Member
Widget By: NBT
Member
Widget By: NBT
Follow Me
Follow Me
Enjoy

E-Mail Will Be Delivered By FeedBurner.
Мозъчни донори
“Лайка, шмайка. Апаратът няма никакво значение. Всичките могат да запечатат това, което виждаш. Номерът е да видиш!” - Ернст Хаас
×